Kurumsal Dönüşüm Platformu, bünyesindeki birçok komite ile Türkiye’nin en büyük ve gelişmiş “İş ve Teknoloji” platformu haline geldi.

Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun 9. yaş günü ardından BThaber Yayın Koordinatörü Ayhan Sevgi 'nin düşünce ve yorumlarını yayınlıyoruz.


“Verimlilik” şirket ve kurumların başarısındaki en önemli unsurlardan bir tanesi. Şirketler, başarılarını sürdürmek için ise verimliliklerini sürekli olarak artırmak zorunda. İşte bu noktada teknoloji önemli bir görev üstleniyor ama teknoloji tek başına başarı getirmiyor. Unutmayalım teknoloji bu konuda bir araçtır. Asıl önemli olan, o teknolojiyi kullanabilme, iş süreçlerine entegre edebilme ve ondan maksimum faydayı sağlayabilme yetisini elde etmektir.

Bundan 9 yıl önce ERP Komitesi olarak yola çıkan ve sürekli gelişme başarısını gösteren Kurumsal Dönüşüm Platformu, bugün bünyesindeki birçok komite ile Türkiye’nin en büyük ve gelişmiş “İş ve Teknoloji” platformu haline geldi. Verimlilik sağlayan teknolojiler konusunda kurum ve şirketlere sağladığı bilgi platformları ile onların dönüşümüne destek sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Teknoloji geliştirenler, teknoloji kullananlar, danışmanlar, akademisyenler, teknoloji medyası gibi pek çok paydaşın içinde yer aldığı Kurumsal Dönüşüm Platformu, daha uzun yıllar boyunca iş dünyamızın geleceğine ışık tutacaktır.

 




Yorumlar

Bu blogdaki popüler yayınlar

Kurumsal Yazılımlar ve Teknoloji Günlerinin 25.si 27 Ocak'ta Düzenleniyor.

Dijital Ekosistem Günleri Başlıyor.

Kurumsal Dönüşüm Platformu, Tüm Dijital Dönüşüm Alt Başlıklarında Farkındalık Yaratmaya Devam Ediyor.