Kayıtlar

Şubat, 2021 tarihine ait yayınlar gösteriliyor

Kurumsal Dönüşüm Platformu, bünyesindeki birçok komite ile Türkiye’nin en büyük ve gelişmiş “İş ve Teknoloji” platformu haline geldi.

Resim
Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun 9. yaş günü ardından  BThaber Yayın Koordinatörü Ayhan Sevgi 'ni n düşünce ve yorumlarını yayınlıyoruz. “Verimlilik” şirket ve kurumların başarısındaki en önemli unsurlardan bir tanesi. Şirketler, başarılarını sürdürmek için ise verimliliklerini sürekli olarak artırmak zorunda. İşte bu noktada teknoloji önemli bir görev üstleniyor ama teknoloji tek başına başarı getirmiyor. Unutmayalım teknoloji bu konuda bir araçtır. Asıl önemli olan, o teknolojiyi kullanabilme, iş süreçlerine entegre edebilme ve ondan maksimum faydayı sağlayabilme yetisini elde etmektir. Bundan 9 yıl önce ERP Komitesi olarak yola çıkan ve sürekli gelişme başarısını gösteren Kurumsal Dönüşüm Platformu, bugün bünyesindeki birçok komite ile Türkiye’nin en büyük ve gelişmiş “İş ve Teknoloji” platformu haline geldi. Verimlilik sağlayan teknolojiler konusunda kurum ve şirketlere sağladığı bilgi platformları ile onların dönüşümüne destek sağladı ve sağlamaya da devam ediyor. Teknoloji geli

Kurumsal Dönüşüm Platformu, Türkiye 'nin dijital dönüşüm yolculuğunda tüm paydaşların bir araya gelmesine yönelik liderlik ve rehberlik ediyor.

Resim
Kurumsal Dönüşüm Platformu’nun 9. yaş günü ardından  Uniteks Bilgi İşlem Müdürü   Alpaslan BÜMEN ’in düşünce ve yorumlarını yayınlıyoruz. " -  Günümüz koşullarında işletmelerin oyunda kalabilmesinin tek bir yolu olduğunu düşünüyorum. "Çevik, Akıllı, Sürdürülebilir ve Tümleşik Teknoloji Firması" olma yolunda ilerlemek ve evrilmek. Bunu yanlış kodlayıp "Teknoloji Tedarikçisi" formatına dönüşmek şeklinde anlamamak lazım. Burada vurgulamaya çalıştığım, işletmelerin bilgi birikimi olan insan kaynağı yığınları ile kalabalık IT birimleri kurması ve işletmenin her türlü teknoloji ihtiyaçlarını bu kaynak ile karşılamaya çalışması değil, tam tersine işletmeye değer katacak alt sağlayıcılar ve konusunda uzman firmalar ile doğru SLA'ler üzerinden iş birliktelikleri kurarak, ihtiyaçlarını doğru tanımlayıp doğru ürün ve hizmetleri ekosistemlerine katmalarıdır.